Language

Chinese

A TAIWANESE HOME WHERE THE KITCHEN TAKES THE STAGE

Words: Caroline Williamson Photo: Hey!Cheese.

Words: Caroline Williamson Photo: Hey!Cheese.

Located in Kaohsiung city, Taiwan, The Family Playground is a new project completed by House Design studio. The firm renovated the interior of this 122-square-meter (1313 square feet) house to put the kitchen and dining room in the center of the living area, redefining the traditional Taiwanese kitchen.

Family-Playground-House-Design-studio-2-600x450.jpg

A massive island lets the homeowner cook for his family while they gather around it. The gray island sits atop a bright yellow base adding a punch of color to the fairly neutral space. A collection of different types of industrial chairs surround the island for an eclectic feel.

Family-Playground-House-Design-studio-3-600x387.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-4-600x399.jpg

Hidden behind the folding wood doors is not only a bright turquoise wall, but an office.

Family-Playground-House-Design-studio-5-600x450.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-6-600x450.jpg

To help divide the space, they used turned plumbing pipes into a really cool screen that can hold stuff. It even has a mirror you can check yourself out in before you head out. There’s also a padded seat to sit on so you can easily get your shoes on and off.

Family-Playground-House-Design-studio-8-600x399.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-9-600x900.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-10-600x900.jpg

A large glass cabinet in the hallway is used to hold their favorite objects but it also lets light pass through to the hall.

Family-Playground-House-Design-studio-11-600x900.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-12-600x900.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-13-600x900.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-14-600x900.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-15-600x399.jpg

In one of the bedrooms, they used vertical wooden slats on part of the walls and ceiling around the bed, creating a cozy, but stylish, cabin feel.

Family-Playground-House-Design-studio-16-600x399.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-17-600x399.jpg
Family-Playground-House-Design-studio-18-600x399.jpg

I love how they laid the tile in the bathroom!

Tiga - “Bugatti”

IS NECLUMI THE FUTURE OF JEWELRY?

0