Language

Chinese

Shopify's Toronto Offices

Photo: Paula Wilson

Photo: Paula Wilson

Toronto-based design firm MSDS Studio has fitted out Shopify's offices, which are inside a 100-year-old warehouse. The studio began by dividing up the huge space into two volumes, - one for working and the other for socialising, eating, meetings, and brainstorming in the "War Room."

"The design of the office is built on the metaphor of the mechanisms of contemporary commerce: the front office block and reception area are the market, the rear office is shipping and transport, while the third floor, currently under development, will be production or fabrication," said the studio.

The reception area also operates as a pop-up shop featuring selected products from some of Shopify's clients.

 

shopify_offices_05.jpg
shopify_offices_02.jpg

An Historic House in Taiwan with a Central Sunroom

Boobs Of New York Women

0